| Site Home |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| theBiggest |
|
|
pišem u word-u ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 57 Member No.: 3 Joined: February 18, 2008 |
Evo nek se nađe mjesto i za ovakvo nešto
Tu možemo chatati koliko god želimo |
| windowsviennahr |
Posted: March 08, 2008 09:20 pm
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 254 Member No.: 1 Joined: February 15, 2008 |
Odlično,mene možda bude manje,odsad nadalje,pošto mi je stari opet zamrznuo lozinke zbog ocjena...
|
| fico |
Posted: March 12, 2008 07:33 pm
|
|
koristim ultraranuprealpha sedmicu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Co-Admin Posts: 142 Member No.: 6 Joined: February 23, 2008 |
Weee. Meni ne zna
|
| netko |
Posted: April 08, 2008 08:43 pm
|
|
JA ZNAM!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Co-Admin Posts: 160 Member No.: 2 Joined: February 18, 2008 |
Ako se pitate zašto nema windowsviennahr-a:
Komp mu se strgao,ali je rekao da će začas doći novi(matična mu izgorjela)... |
| fico |
Posted: April 18, 2008 11:33 am
|
|
koristim ultraranuprealpha sedmicu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Co-Admin Posts: 142 Member No.: 6 Joined: February 23, 2008 |
Evo i mene... Nemam internet pa nema ni mene. Samo sam se dosao javiti... Presa san sa tcom-a na optimu. Odnosno tek sam se odjavio s tcom-a a dok mi se stari prikljuci na optimu proci ce neko vrijeme... Pa, uzivajte dok me nema
|
| netko |
Posted: April 27, 2008 08:11 pm
|
|
JA ZNAM!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Co-Admin Posts: 160 Member No.: 2 Joined: February 18, 2008 |
Ako,slučajno još posjećuješ:mi smo se opet preselili!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |